De J. Henry Dunant van van Het Rode Kruis is in 2017 van eigenaar gewisseld o.a. omdat Het Rode Kruis zich meer wilde kunnen focussen op het verlenen van noodhulp en het vergroten van zelfredzaamheid. Voor kwetsbare doelgroepen, in het verleden vooral ouderen, zieken en mensen met een beperking was de vaarvakantie van Het Rode Kruis een van de weinige mogelijkheden om vakantie te kunnen vieren. Parelfair Oisterwijk heeft deze activiteiten van harte overgenomen.

Een onvergetelijke vakantie of dagje uit bezorgen

is het doel van de vrijwilligers groep van Parelfair.  Deze enthousiaste vrijwilligersgroep helpen uit het hart en dat voel je. Daardoor kunnen deelnemers ontspannen en genieten en vooral zichzelf zijn. De thuisblijvende mantelzorgers kunnen zo ook een weekje of een dagje bijtanken.  

In principe is iedereen welkom maar het is belangrijk dat ook mensen die het zelf niet helemaal kunnen bekostigen (echt lage inkomens) uit onze eigen Oisterwijkse gemeenschap ook mee kunnen. Zo helpen we hen wèl te kunnen deelnemen aan dag-uitjes of een mooie vakantieweek. Een andere omgeving, eens er even helemaal uit en met alle extra zorg die ze nodig hebben. Ouderen helpen uit sociaal isolement te halen en te houden.

 

De mogelijke eigen bijdrage van de meeste deelnemers dekken de totale kosten van de vakanties niet (zeker niet een extra excursie).  We zoeken dus een manier om de Stichting Oisterwijk Parelfair waar mogelijk te laten sponseren door mensen uit onze eigen Oisterwijkse gemeenschap die wel wat extra’s kunnen missen.

We denken aan sporters die hun gelopen of gefietste kilometers laten sponseren door familie of vrienden…. Kinderen die flessen inleveren en het statiegeld schenken, heitje voor karweitje misschien…. Er zijn talloze mogelijkheden lijkt ons om wat geld bij elkaar te verzamelen voor onze stichting OISTERWIJK PARELFAIR. Donaties zonder extra moeite zijn natuurlijk altijd welkom.

Voor bedrijven is het mogelijk om maatschappelijke betrokkenheid te tonen door hun naam verbinden aan een activiteit. Neem vrijblijvend hierover contact met ons op dan kunnen we een gezamenlijk sponsorplan maken.

 

 U kunt uw donatie doen via het betaalverzoek hiernaast.

ook kunt u het overmaken naar onderstaand rekeningnummer.

Bankrekening: NL64 RABO 0346 0917 99
Op naam van: Stichting Parelfair Oisterwijk
Beschrijving: Sponsor of gift Parelfair


Onze dank alvast voor uw bijdrage.

Sponsor acties

Herman Donders gaat in 2023 weer de vierdaagse lopen en laat zich daarbij sponsoren.