Parelfair organiseert ontspanningsactiviteiten in het bijzonder doch niet uitsluitend voor mensen met een beperking. Wat Parelfair uniek maakt is dat we vakkundige en vaak verpleegkundige hulp, begeleiding en aandacht bieden. Op deze pagina lees je meer over wie wij zijn en waar we voor staan.

Stichting Parelfair is 04-09-2019 opgericht en bij de notaris bekrachtigt.

Parelfair heeft ten doel: Het organiseren van ontspanningsactiviteiten in het bijzonder doch niet uitsluitend voor mensen met een beperking.

Kwetsbare mensen, vaak vanwege ouderdom, eenzaamheid en dergelijke zijn welkom om deel te nemen aan de activiteiten van Parelfair,
voor alle lagen in de bevolking, rijk of arm, is er aandacht wanneer er eenzaamheid, sociale armoede of een hulpvraag geconstateerd wordt,
Het grote verschil van Parelfair met andere organisaties is de vakkundige en vaak verpleegkundige hulp, begeleiding en aandacht.

Het vermogen van de Stichting zal worden gevormd door:
a. subsidies en andere bijdrage:
b schenkingen, erfstellingen en legaten
c alle andere verkrijgingen en baten.

De Stichting heeft niet ten doel van het maken van winst.
De Stichting heeft een ANBI erkenning.

Oorsprong

September 2019 is Parelfair Oisterwijk een feit geworden onder het enthousiasme leiderschap van Anton van Tuyl. Een man met een groot zorg-hart. Hij heeft veel betekent voor de minder bedeelde medemens in Oisterwijk. Anton bracht perspectief en ontspanning. We zullen hem nooit vergeten en zal in vele harten voortleven.