In de week van 23 tot en met 28 oktober gaat Parelfair Oisterwijk een vakantieweek organiseren in Hotel Dennenheul te Ermelo. De week is speciaal bedoeld voor mensen die zelf zonder hulp niet meer op vakantie kunnen, om hen een week vertier en even er tussenuit te bieden. Hotel Dennenheul is ingericht voor mensen met (lichamelijke) beperkingen, er zijn hulpmiddelen aanwezig en voldoende kamers. Vrijwilligers van Parelfair gaan mee die bijstaan voor de noodzakelijke zorg, natje en droogje en voor leuke uitstapjes en activiteiten.

Het bestuur is volop doende om een mooie week te organiseren met passende activiteiten , lekker eten en vooral veel gezelligheid. Ermelo ligt net onder Harderwijk en er is van alles te doen. Behalve het dolfinarium is het een mooie omgeving om te wandelen, fietsen, wijn proeven, winkelen etc. Overweegt u om mee te gaan met deze vakantie, of kent u iemand die in aanmerking moet komen, dan kunt u uw belangstelling kenbaar maken via onze website of bij een van de bestuursleden of vrijwilligers van Parelfair. Een intake gesprek maakt onderdeel uit van de aanmelding zodat de persoonlijke situatie goed in beeld is.

.We zijn nog bezig om fondsen en sponsoren aan te schrijven om de drempel voor deelmane te verlagen. We verwachten in juni de toezggingen binnen te hebben. Daarna kunnen we bepalen welke eigen bijdrage nodig is. Om u eeen idicatie te geven verwachten we op een bijdrage van tussen de  € 595 en  €795 uit te komen. 

Heeft u belangstelling voor deze week dan kunt u vrijblijvend via onderstaand formulier uw belangstelling kenbaar maken.

Meer Info verkrijgbaar bij Thea Copal l.copal@kpnplanet.nl  of Herman Donders hfjdonders@home.nl