UPDATE 22-07-2022:
Het is Herman Donders samen met Hanneke Willems gelukt om de Nijmeegse vierdaagse (het werden er vanweg het weer drie) uit te lopen. Met deze prestatie hebben ze Parelfair geholpen aan de hand van sponsoren die ze hebben weten te werven. Parelfair wil ze via deze weg ontzettend bedanken voor hun inzet en bijdrage aan de stichting!

Orgineel bericht:
Het volbrengen van een Nijmeegse Vierdaagse vergt van de deelnemer een stevige inspanning van lichaam en geest, ongeacht de dag-afstand waarvoor hij/zij gekozen heeft. De wandelaars oogsten begrip en bewondering van familieleden, vrienden, collega’s, buurtgenoten en kennissen. Deze willen dit graag op de een of andere wijze tot uitdrukking brengen. Als de wandelaar bij hen aanklopt met de vraag of ze zijn/haar wandelprestatie willen sponsoren ten bate van een goed doel zullen zij meestal bereid zijn een steentje bij te dragen. Daarmee kunnen zij immers de te leveren prestatie belonen en van hun “meeleven” blijk geven. Hierbij is elk bedrag welkom!

Parelfair Oisterwijk vraagt alle vierdaagse lopers die zich door dit plan aangesproken voelen, of meer informatie wensen, zich bij Parelfair medewerker Herman Donders te melden, bel 06-20791978 of mail hfjdonders@home.nl