Parelfair organiseert ook dag of week evenementen voor mensen die wat extra zorg nodig hebben

Vakantieweek 23-28 Oktober 2023

In de week van 23 tot en met 28 oktober gaat Parelfair Oisterwijk een vakantieweek organiseren in Hotel Dennenheul te Ermelo. De week is speciaal bedoeld voor mensen die zelf zonder hulp niet meer op vakantie kunnen, om hen een week vertier en even er tussenuit te bieden. Hotel Dennenheul is ingericht voor mensen met (lichamelijke) beperkingen, er zijn hulpmiddelen aanwezig en voldoende kamers. Vrijwilligers van Parelfair gaan mee die bijstaan voor de noodzakelijke zorg, natje en droogje en voor leuke uitstapjes en activiteiten.

Dagtochten met een bus

Dagtrip met rolstoelbus plus lift met hulp van verzorgende vrijwilligers voor de gasten. Een verzorgde dagtrip, d.w.z. begeleid door vrijwilligers met een EHBO en of verzorgende opleiding, is een groot succes. Er wordt een dag georganiseerd waar men van kan genieten zonder al te vaak bus in en bus uit te moeten. Gezocht wordt ieder jaar naar een mooie bustocht om ergens in Nederland te genieten van b.v. een boottocht of een culturele plek. Koffie en lunch is altijd inbegrepen en goed verzorgd. Ervaren buschauffeur weten overal de weg en brengen ons weer veilig terug in Oisterwijk. De dagtrip voor deze zomer is in voorbereiding. Eigen bijdragen is wel gewenst, maar het verschil maakt Parelfair door een dagje uit met verzorging aan te bieden.

Vragen en of inlichtingen: 
Thea Copal 06-40509213

Vakantieweek in zorghotel

Een vakantieweek in een zorghotel, begeleid door Parelfair vrijwilligers met een EHBO en of verzorgende opleiding, is een fijne week voor mensen die niet zelfstandig in staat zijn iets te ondernemen. Ook de partner, vriend(in) of mantelzorger kan ook eens een ontspannen week doorbrengen.Er wordt een leuk programma gemaakt in het hotel of in de omgeving. In 2023 hopen we weer te kunnen starten met deze activiteit

Vragen en Inlichtingen:

Thea Copal 06-40509213

Historie van onze evenementen